PERE BADEKAR MED DØR/SVART, 135x75cm

kr 52 000,00
Inklusive MVA leveringstid 14 dager
Antall

PERE badekar med dør/svart

Et badekar med en dør for eldre og funksjonshemmede - bekvemmelighet og komfort under daglig pleie.Badekaret med en dør for eldre og funksjonshemmede som tilbys av Polimat oppfyller sin rolle perfekt. Takket være den praktiske og tette døren montert i sideveggen, er inngangen og utgangen av badekaret mye lettere, slik at eldre eller personer med motoriske problemer kan ta et bad på egen hånd. Den har et avtakbart sete som øker sikkerheten og komforten i bruken. Akryl av høyeste kvalitet som badet ble laget av, varmes raskt opp under badingen og opprettholder riktig vanntemperatur, og gir dermed et økonomisk og langt bad. Badekar med dører for eldre og funksjonshemmede er så profilert at hver bruker føler maksimal komfort og avslapning.

Tekniske Spesifikasjoner:

Materiale Akryl

Lengde 135 cm

Bredde 75 cm

Total høyde 90 cm

Kanthøyde 3 cm

Dybde 75 cm

Kapasitet ca. 300 l

Utløpsdiameter 50 mm

Svart farge

Rektangulær form

Et rektangulært badekar med en dør er en stor bekvemmelighet for personer med fysisk dysfunksjon.Det komfortable setet sørger for sikkerhet og ergonomi på det daglige toalettet.Stramme sidedører muliggjør uavhengig bruk av et rektangulært badekar med et deksel under bading av eldre og funksjonshemmede. De små dimensjonene til dette akrylbadekaret passer inn i ethvert interiør.

Settet inkluderer ramme, ben og avløp. Avløpet her pressventil funksjon(press en gang for å åpne , press på nytt for å stenge.)

Du får alltid 10års garanti på badekar hos oss!.

Leverigstid : opptil 21 dager.

BK06Ps

Du liker kanskje også