Grohe takdusj Grohtherm SmartControl/Rainshower/BOX

kr 16 999,00
Inklusive MVA leveringstid 14 dager
Antall

Grohe takdusj Grohtherm SmartControl/Rainshower/BOX
Takdusj Grohe Grohtherm SmartControl 34706 Perfekt med Rainshower 310 SmartActive Cube er en komplett og eksklusiv innebygd dusj som er perfekt for de som ønsker en følelse av spa- eller luksushotell. Utrustet med vannbesparende funksjoner og sikkerhetsstopp.
Slapp av og nyt en perfekt dusjopplevelse med et termostatdusjsett som har alt du trenger for å gjøre alle innstillinger. Settet inneholder en innebygd SmartControl-termostat, ett Rainshower SmartActive 310 Cube-dusjhode, inklusive en 400 mm arm og rough-in box, med to stråletyper å velge mellom, en trendy Euphoria Stick Cube-hånddusj og holdere, en ilverflex-dusjslange og Grohe Rapido Smartbox for installasjon.

Den innovative SmartControl-teknologien er designet for å være både tilpassningsbar og presis, og lar deg enkelt sette dusjen akkurat slik du vil ha den - velg ønsket uttak og juster vannvolumet ved å trykke på / vri en knapp. De tre ventilene gir total fleksibilitet, uansett hvordan dusjen ser ut – du kan stille inn, veksle mellom og til og med kombinere ulike stråletyper og vannutløp. Hoveddusjen er utstyrt med to stråletyper som kan brukes separat eller kombinert - myk Grohe PureRain Spray pluss nye Grohe ActiveRain Spray, kraftig nok til å skylle av sjampo eller gi en forfriskende dusjopplevelse.

Integrert Grohe TurboStat-teknologi forhindrer ubehagelige temperaturvariasjoner. Grohe EasyLogic-markeringer og knapper med struktur og utbyttbare symboler gjør termostaten enkel å bruke. Takket være Grohe QuickFix-systemet går den raskt og enkelt å montere. Den smale profilen gjør den enkel å holde ren.

Øvrig
- Skjult termostat med 3 ventiler
- Grohe Rapido SmartBox 
- Grohe Silverflex dusjslange 1500 mm 
- Grohe Euphoria Cube Stick hånddusj
- Grohe Grohtherm SmartControl sett for sluttinstallasjon 
- Grohe Euphoria Cube vegginnsats med integrert dusjholder 
- Grohe Rainshower 310 SmartActive Cube hoveddusj sett , inklusive: hoveddusj med 2 spraymønster, horisontal dusjarm 400 mm, og innfelt boks for hoveddusj
Grohe EcoJoy – Sparer vann og penger
Grohe EcoJoy minsker vannbruket med opp til 50%. Så fort du åpner kranen får du en kraftfull vannstråle, samtidig som du sparer penger.

Grohe SafeStop – skoldningsikker for huden
Denne sikkerhetsfunksjonen er satt til 38 ° C, som forhindrer at brukerne - spesielt barn - ikke setter temperaturen for høyt. Du kan enkelt justere SafeStop-innstillingen til temperaturer over 38 ° C for å dekke dine behov og preferanser.

Grohe TurboStat – Alltid rett temperatur
Vår presise styringsteknikk gir en umiddelbar vannstrøm med ønsket temperatur og holder den konstant, uavhengig av variasjoner i vanntrykk og vannforsyning.

Grohe StarLight – Et glansfullt utseende under hele produktets levetid
Bare tørk av kranen med en tørr klut - den ekstremt glatte overflaten er ripebestandig og gir en skinnende glans. Du sparer mye tid på rengjøring når kranen alltid ser skinnende ny ut.

Installasjon
Før installasjon så må ledningene være renspylte frem til blandebatteriet.

Rengjøring
Rengjør Grohe-produktet med litt såpe og en fuktig klut, skyll av med rent vann og tørk deretter med en tørr klut. Ikke bruk harde skuresvamper, skuremiddel, løsningsmiddel eller syreholdige rengjøringsmidler, avkalkningsmiddel, husholdseddik eller rengjøringsmiddel som inneholder eddiksyre. Slike ting kan gjøre at ditt armatur blir matt og ripet.
FRI FRAKT!DA01Ghdk