hagebasseng- stålramme 4 x 2 x 1 m med sandfilterpumpe /rektangel

kr 20 900,00
Inklusive MVA leveringstid 14 dager
Antall

Hagebasseng- stålramme 400 x 200 cm med sandfilterpumpe

 /rektangel

PRISMRAMME REKTANGULÆRE PREMIUMBASSENGER

400 cm x 200 cm x 100 cm

MODELL 2021 !!!

Basseng 400 x 200 x 100 cm har en rektangulær gråfarget ramme. Bassenget leveres  med en sandfilterpumpe og en bassengstige slik at du trygt kan komme deg inn og ut av bassenget.

18in1 settet inkluderer:

1. RAMMEBAD - Prismaramme Rektangulært basseng av Intex, størrelse 400 cm x 200 cm x 100 cm - kapasitet 6 836 l. Produsenten angir vannfylling, maksimalt 90%. Samlingstiden er omtrent 45 minutter.

2. PUMPE MED TILBEHØR - en elektrisk pumpe som filtrerer vanndypet fra alle urenheter, med en kapasitet på 2 006 l / t. Ikke bruk bassenget mens pumpen er i drift. Inkludert tilbehør til pumpen er rør og beslag. Sørg for å lese bruksanvisningen før du installerer pumpen.

3. HYDRO AERATION TECHNOLOGY - revolusjonerende teknologi for lufting av vann. Hydro Aeration Technology-systemet er innebygd i filtreringspumpen - forbedret sirkulasjon og filtrering, forbedret vannklarhet, økte negative ioner på vannoverflaten.

4. TILKOBLINGSSETT - et sett med tilkoblinger, som muliggjør rask og problemfri tilkobling av pumpen.

5. UTSKIFTBAR FILTER - utskiftbart Intex A-filter - filterpumpen fungerer effektivt og nøyaktig. Filteret skal byttes annenhver uke og skylles annenhver eller tredje dag. Takket være terylenmaterialet og den plisserte konstruksjonen er rengjøring av filter raskt og enkelt. Fanger effektivt opp urenheter, takket være at vannet er klart og rent.

6. STIG - bassengstige er et funksjonelt og praktisk tilbehør. De yngste brukerne vil absolutt like det, da de kan ha vanskelig for å komme i vannet. Å installere en stige i hagebassenget vil ikke være et problem. Takket være den avtakbare ytre delen av stigen kan du kontrollere at barn ikke kan komme inn i bassenget.

7. DEKSEL - dekket til bassenget er et nødvendig tillegg for å beskytte bassenget mot uønsket forurensning. Dekselet har en snor, takket være at du kan beskytte dekselet mot å skli. Dekselet har dreneringshull for drenering av regnvann.

8. GULV - gulvet under bassenget er ment som en beskyttelse for bunnen av hagebassenget. En interessant løsning som brukes av våre kunder er å plassere tynn styrodur rett under matten - denne løsningen er maksimal beskyttelse og skaper en behagelig myk overflate.

9. VEILEDNING - "Hvordan ta vare på bassengvann" -guiden vil absolutt gjøre det lettere å ta vare på bassengvann. Vanlige vannproblemer og deres løsninger er oppført i guiden. Ekstremt nyttig tillegg til problematisk vann.

10. TERMOMETER - flytende termometer - designet for hagebassenger. Takket være det kan du raskt sjekke temperaturen i bassenget ditt. Termometeret flyter alltid oppreist. Temperaturindikator på Celsius og Fahrenheit-skalaen.

11. pH-TESTER - pH-tester inneholder 50 teststrimler med en praktisk komparativ skala på pakken. Det er veldig viktig å opprettholde riktig pH-nivå i vannet, da det påvirker riktig bruk av kjemikalier i bassenget. Hvis vannet har en utilstrekkelig pH, kan det hende at klor ikke virker i det hele tatt eller forårsaker ubehagelig hudirritasjon.

12. KLOR - effektivt og effektivt middel for desinfisering av vann. Det vil tillate deg å holde rent vann i bassenget med minimal innsats - selvfølgelig, samtidig som du opprettholder riktig pH i vannet.

13. POOL USER MANUAL - svømmehåndbok på polsk - husk å lese den før du setter opp bassenget. Takket være dette vil du forbedre monteringen og unngå unødvendige feil.

14. REPAIR KIT - et kraftig reparasjonssett for alle vinylprodukter. Plasterne vil være bra for plutselige skader på produktet. Enkel å bruke - du trenger bare å rengjøre og tørke den reparerte overflaten grundig. Plaster i form av selvklebende klistremerker.

15. INFLATED BALL - en fargerik, oppblåsbar ball perfekt for et svømmebasseng eller strender. Kulen har en sikkerhetsventil som forhindrer at luft slipper ut fra ballen. Den er laget av sertifisert, slitesterk vinyl. Den er motstandsdyktig mot saltvann.

16. ØRE- OG NESEPLUGGER - ørepropper og ørepropper er et uunnværlig tillegg til barnespill i bassenget. Takket være dem vil barnet ditt være i stand til å fordype seg i vannet uten frykt. Settet inneholder en praktisk og kompakt emballasje som letter transport og lagring av hele settet.

17. Dykkebriller - briller beskytter øynene effektivt mot vanninntrengning - ett stykke i en tilfeldig valgt farge. De er laget av slitesterke materialer, latexfrie for å beskytte øynene mot mulig irritasjon. Linsene er beskyttet mot UV-stråler, i tillegg er de dekket med et spesielt belegg som sikrer 100% synlighet under vann - de tåker ikke. De har et elastisk hodebånd som gjør at brillene passer perfekt til ansiktsformen. Briller beregnet på barn fra 3 til 8 år.

18. GRATIS! FOTRENSER - fotrenser er et veldig praktisk tillegg til bassenget. Festet til stigen, renser den føttene for gress og annet rusk. Bare fyll den med vann, så blir det forhindret

FRI FRAKT!

UD01HBstr42