HAGEBASSENG- STÅLRAMME 4,88 X 2,44 X 1,07 m MED SANDFILTERPUMPE /REKTANGEL

kr 22 900,00
Inklusive MVA leveringstid 14 dager
Antall

HAGEBASSENG- STÅLRAMME 4,88 X 2,44 X 1,07 m MED SANDFILTERPUMPE /REKTANGEL

PRISM FRAME RECTANGULAR PREMIUM POOLS

488 cm x 244 cm x 107 cm

MODEL 2021 !!!

15in1 settet inkluderer:

1. RAMBAD - Intex's Prism Frame Rektangulært basseng, størrelse 488 cm x 244 cm x 107 cm - kapasitet 10 874 l. Produsenten indikerer vannfylling, maksimalt 90%. Samlingstiden er omtrent 60 minutter.

2. PUMPE MED TILBEHØR - en elektrisk pumpe som filtrerer vanndypet fra alle slags urenheter, med en kapasitet på 3 785 l / t. Ikke bruk bassenget mens pumpen er i drift. Inkludert tilbehør til pumpen er rør og beslag. Sørg for å lese bruksanvisningen før du installerer pumpen.

3. HYDRO AERATION TECHNOLOGY - revolusjonerende teknologi for lufting av vann. Hydro Aeration Technology-systemet er innebygd i filtreringspumpen - forbedret sirkulasjon og filtrering, forbedret vannklarhet, økte negative ioner på vannoverflaten.

4. TILKOBLINGSSETT - et sett med tilkoblinger, som muliggjør rask og problemfri tilkobling av pumpen.

5. UTSKIFTBAR FILTER - utskiftbart Intex A-filter - filterpumpen fungerer effektivt og nøyaktig. Filteret skal byttes annenhver uke og skylles annenhver eller tredje dag. Takket være terylenmaterialet og den plisserte konstruksjonen er rengjøring av filter raskt og enkelt. Fanger effektivt opp urenheter, takket være at vannet er klart og rent.

6. STIG - bassengstige er et funksjonelt og praktisk tilbehør. De yngste brukerne vil absolutt like det, da de kan ha vanskelig for å komme i vannet. Å installere en stige i hagebassenget vil ikke være et problem. Takket være den avtakbare ytre delen av stigen kan du kontrollere at barn ikke kan komme inn i bassenget.

7. DEKSEL - dekket til bassenget er et nødvendig tillegg for å beskytte bassenget mot uønsket forurensning. Dekselet har en snor, takket være at du kan beskytte dekselet mot å skli. Dekselet har dreneringshull for drenering av regnvann.

8. GULV - gulvet under bassenget er ment som en beskyttelse for bunnen av hagebassenget. En interessant løsning som brukes av våre kunder, er å plassere tynn styrodur rett under matten - en slik løsning er maksimal beskyttelse og skaper en behagelig myk overflate.

9. VEILEDNING - "Hvordan ta vare på bassengvann" -guiden vil absolutt gjøre det lettere å ta vare på bassengvann. Vanlige vannproblemer og deres løsninger er oppført i guiden. Ekstremt nyttig tillegg til problematisk vann.

10. BRUKERVEILEDNING FOR POOL - svømmehåndbok på polsk - husk å lese den før du setter opp bassenget. Takket være dette vil du forbedre monteringen og unngå unødvendige feil.

11. REPARASJONSSETT - et kraftig reparasjonssett for alle vinylprodukter. Plasterne vil være bra for plutselige skader på produktet. Enkel å bruke - du trenger bare å rengjøre og tørke den reparerte overflaten grundig. Plaster i form av selvklebende klistremerker.

12. INFLATED BALL - en fargerik, oppblåsbar ball perfekt for et svømmebasseng eller strender. Kulen har en sikkerhetsventil som forhindrer at luft slipper ut fra ballen. Den er laget av sertifisert, slitesterk vinyl. Den er motstandsdyktig mot saltvann.

13. ØRE- OG NESEPLUGGER - ørepropper og ørepropper er et uunnværlig tillegg til barnespill i bassenget. Takket være dem vil barnet ditt være i stand til å fordype seg i vannet uten frykt. Settet inneholder en praktisk og kompakt emballasje som letter transport og lagring av hele settet.

14. Dykkebriller - briller beskytter øynene effektivt mot vann som kommer inn i dem - ett stykke i en tilfeldig valgt farge. De er laget av slitesterke materialer, latexfrie for å beskytte øynene mot mulig irritasjon. Linsene er beskyttet mot UV-stråler, i tillegg er de dekket med et spesielt belegg som sikrer 100% synlighet under vann - de tåker ikke. De har et elastisk hodebånd som gjør at brillene passer perfekt til ansiktsformen. Briller beregnet på barn fra 3 til 8 år.

15. GRATIS! FOTRENSER - fotrenser er et veldig praktisk tillegg til bassenget. Festet til stigen, renser den føttene for gress og annet rusk. Bare fyll den med vann, og det forhindrer at smuss og søppel blir ført direkte i vannet. For større sikkerhet har den en sklisikker bunn.

FRI FRAKT!

HM01HBR421

Du liker kanskje også